• På rea!

Rothfels Lian LED pakabinamas šviestuvas, ąžuolo mediena

510,00 €
Inkl. moms

"Lian" suteikia natūralumo gyvenamajam kambariui ar valgomajam, nes pailgas šviestuvo gaubtas pagamintas iš šviesaus ąžuolo faneros ir sudarytas iš dviejų vienas priešais kitą išlenktų plokščių, kurios skleidžia šviesą į viršų ir į apačią, todėl gaunama ir tiesioginė, ir netiesioginė šviesa, kuri kartu maloniai spinduliuoja visame kambaryje. 

Kvantitet

"Lian" suteikia natūralumo gyvenamajam kambariui ar valgomajam, nes pailgas šviestuvo gaubtas pagamintas iš šviesaus ąžuolo faneros ir sudarytas iš dviejų vienas priešais kitą išlenktų plokščių, kurios skleidžia šviesą į viršų ir į apačią, todėl gaunama ir tiesioginė, ir netiesioginė šviesa, kuri kartu maloniai spinduliuoja visame kambaryje. Šviesos diodų šviesa yra ryški ir tokia pat šiltai balta kaip klasikinių kaitrinių lempų, todėl jūsų namuose bus jaukus bendras šviesos šaltinis, pasižymintis labai geru efektyvumu, dėl kurio gaunama daug šviesos ir mažai energijos. Jei reikia, išoriniu reguliatoriumi galima reguliuoti ryškumą pagal pageidavimus (fazinis įjungimas arba išjungimas) ir keisti aukštį nuo 105 cm iki 195 cm.

Ąžuolo medienos paviršius puikiai apdirbtas rankomis, o svetainės ir valgomojo zonai skirtas šviestuvas yra kokybiškas Vokietijoje pagamintas gaminys, pasižymintis labai aukštos kokybės išvaizda ir nepakartojamu žavesiu. Dėl aukščiausios klasės spalvų perteikimo (CRI > 90) spalvų tonai gali būti rodomi kuo geriau, o lubų dėžėje esanti prijungimo erdvė yra gana didelė, todėl montuojant nepaliekama jokių komponentų, o viską, ko reikia, galima gerai sudėti.

Prekės numeris 6722557

Prekės ženklas Rothfels

Medžiaga ąžuolo fanera, aliuminis, plienas, žalvaris

Spalva - natūralus ąžuolas, matinis nikelis

Šviesos spalva šiltai balta (2 700 K)

Šviesos šaltinis LED 34 W iš viso

Pritemdomas Taip

Dimeris neįtrauktas į komplektą

Ilgis (cm) 118

Plotis (cm) 11

Aukštis (cm) 9,2

Pakaba (cm) 195

Kiti matmenys Lubų dėžutė - ilgis 39 cm, plotis 5 cm, aukštis 5 cm

Ar reguliuojamas aukštis Taip

Šviesos srautas (liumenais) 2 400 + 1 400 lm

Bendras šviesos srautas (lm) 3,800

Maitinimo įtampa voltais 230

Apsaugos klasė IP20

I apsaugos klasė

Į komplektą įtraukta lemputė Taip

6722557
3 objekt

Datablad

Cokolis
Integruotas LED
Lemputės galingumas
34W
IP Klasė
IP20
Lempučių skaičius
1

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši

svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.

Privatumo politika