Sebatin pakabinamas šviestuvas, 40 cm, kreminis

100,00 €
Inkl. moms

"Sebatin" įtikina nuostabia laikui nepavaldžia išvaizda, nes atspalvis pagamintas iš kreminės spalvos audinio. Apatinė pusė taip pat padengta audiniu, kad būtų pasiekta ypač tolygi šviesa. Diskretiško dizaino pakabinamas šviestuvas "Sebatin" maloniai lieka antrame plane ir puikiai dera moderniame, šiuolaikiškame interjere.

Kvantitet
Sista produkten i lager

"Sebatin" įtikina nuostabia laikui nepavaldžia išvaizda, nes atspalvis pagamintas iš kreminės spalvos audinio. Apatinė pusė taip pat padengta audiniu, kad būtų pasiekta ypač tolygi šviesa. Diskretiško dizaino pakabinamas šviestuvas "Sebatin" maloniai lieka antrame plane ir puikiai dera moderniame, šiuolaikiškame interjere. Tačiau jį taip pat galima naudoti ir klasikinei aplinkai apšviesti, pavyzdžiui, virš stalo, kur jis sukuria jaukią atmosferą.

Dėl trijų E27 lizdų galima pasiekti didelį ryškumą, todėl "Sebatin" yra puikus pasirinkimas stalo zonoms ar kitoms vietoms, kur svarbus didesnis šviesos intensyvumas. Be įprastinių kaitrinių ir halogeninių lempų, taip pat galima naudoti taupesnes LED arba energiją taupančias lempas. Čia vartotojo pasirinkimo galimybės beveik neribojamos ir jis gali rinktis tai, kas jam patinka.

Prekės numeris 9620324

Prekės ženklas Lindby

Medžiaga audinys, metalas

Spalva kreminė, balta, nikelio matinė

Lizdas E27

Lemputė 3 x 60 W

Pritemdomas Taip

Dimeris neįtrauktas į komplektą

Aukštis (cm) 12

Pakaba (cm) 120

Skersmuo (cm) 40

Darbinė įtampa, voltais 230

Maitinimo įtampa voltais 230

Apsaugos klasė IP20

I apsaugos klasė

Įtrauktas šviestuvas Ne

9620324
1 Produkt

Datablad

Cokolis
E27
Lemputės galingumas
60W
IP Klasė
IP20
Lempučių skaičius
3

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši

svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.

Privatumo politika